Ons verhaal

Alleen de mooiste dennenappels beginnen hun carrière als Lady Pinecone®.

Lady Pinecone® komt alleen uit Poolse bossen, een speciale zaadwinkel met de beste kwaliteit, geprepareerd en geselecteerd voor de zaadoogst. Het duurt tot 80 jaar voordat een boom klaar is om zaden te produceren. De dennenappels worden tussen eind december en januari rechtstreeks uit de boom geplukt, wanneer ze rijp maar nog steeds gesloten zijn, wat betekent dat ze zeker nog zaden zullen hebben. De dennenappels worden om de paar jaar op dezelfde locaties verzameld om een duurzame circulatie te garanderen.

ladypinecone

Boswachters met de juiste bergbeklimmingskwalificaties - zijn verantwoordelijk voor het verzamelen van de dennenappels. Alleen de dennenappels, rechtstreeks van de boom geplukt, garanderen de hoogste kwaliteit. De dennenappels worden dan ook niet van de grond geplukt, omdat gevallen dennenappels geen zaden meer bevatten en mogelijk ongewenste onzuiverheden bevatten. De verzamelde dennenappels worden gedroogd en gestript. Boswachters gebruiken de verzamelde zaden om zaailingen in nieuwe bossen te planten. Gedroogde en lege dennenappels worden zorgvuldig geselecteerd en opnieuw gereinigd. Alles wordt met de hand gemaakt. Alleen de mooiste dennenappels beginnen hun carrière als Lady Pinecone®.

etherische-natuurlijke-olie

Bevat oliën van de hoogste kwaliteit; verkregen door stoomdestillatie van de bloemen, bladeren, bessen of twijgen van planten, of mechanisch gesneden oliën van de schillen van citrusvruchten die worden gebruikt voor het maken van sap. Gemaakt in de beste geurlaboratoria in Polen. Ontwikkeld door experts van etherische oliën, aromatherapie, aromachologie tot de ecologische verpakking.
Met etherische oliën van Lady Pinecone ben je verzekerd van de beste kwaliteit met een hoge therapeutische waarde 100% PUUR, NATUURLIJK EN ZUIVER

Het doel en idee van het gebruik van Lady Pinecone is het elimineren van kunstmatige geuren en vaak plastic geurdragers/applicators in auto's. Laten we deze vervangen door heilzame aromatherapie op weg van- en naar het werk maar ook wanneer je gaat reizen.

lady-pinecone-auto-aromatherapie
Chat openen
1
Hi, wat leuk dat je er bent. Waar kan ik je bij helpen?